Psychologische dienstverlening, waar en wanneer ˙ dat wenst
© Copyright Pro-talk 2010, all right reserved  |  Disclaimer
Onze kernwaarden
Direct aanmelden
Als u zich direct aan wilt melden, kunt u uw gegevens invullen op het aanmeldformulier.
  • Individuele aanpak
  • Deskundige hulp
  • Laagdrempelig
  • Snelle service
  • Resultaatgericht

Nieuws
Binnenkort start Pro-talk met een nieuwe specialisatie: Online dienstverlening.

Nadere informatie volgt.
Werkwijze

Pro-talk biedt kortdurende psychologische dienstverlening met een cognitief gedragstherapeutische aanpak. In deze methode staan gedrag, gedachten en gevoelens over uzelf en uw omgeving centraal. Door stapsgewijs te leren om problemen anders aan te pakken en de manier waarop u tegen situaties aankijkt te be´nvloeden, kunt u beter functioneren. Onze dienstverlening is bedoeld voor iedereen die beter in zijn/haar vel wil zitten of zich verder wil ontwikkelen.

De adviesgesprekken, begeleiding, hulp en training die we bieden zijn kortdurend, praktisch en doelgericht van aard. Dikwijls gaat het om 5 tot 10 gesprekken. De duur van de behandeling is afhankelijk van de problematiek en het behandelplan. Soms is een langer traject nodig. De gesprekken vinden doorgaans wekelijks plaats. Door middel van huiswerk wordt u gestimuleerd om ook buiten de gesprekken (consulten) actief aan uw behandeling te werken. Respect, openheid, veiligheid, humor, eigen verantwoordelijkheid en integriteit zijn de basis waarop wij werken. Tevens wordt geprobeerd om zoveel mogelijk maatwerk te leveren. De hulpverlening wordt aangepast aan u, uw wensen en uw persoonlijke situatie.


Werkgebied
Pro-talk biedt dienstverlening voor heel Nederland. De consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk, bij u thuis of op een andere locatie. Op deze manier probeert Pro-talk haar klanten gemak en een vertrouwde omgeving te bieden. U als klant bepaalt waar de consulten plaatsvinden.  De dienstverlening aan huis, staat open voor klanten die woonachtig zijn in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.  Bent u woonachtig buiten deze regio en wilt u dat Pro-talk u thuis bezoekt, informeer dan naar de mogelijkheden. Bovendien kunnen alle Nederlandse klanten een beroep doen op de dienstverlening van Pro-talk in haar eigen praktijk. Ook is het in overleg mogelijk de consulten op een andere locatie te laten plaatsvinden. 

NIEUW  Training: Blijvend afvallen  NIEUW                                                                         NIEUW  Training: Triple-Z (Zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering)  NIEUW